Beautifully, Fine, Fairly, Clean, Pure, Clear, Neat, Sheer

07/12/2014 15:26

Beautifully, Fine, Fairly, Clean, Pure, Clear, Neat, Sheer

 

 

Szamszara Megismerése

Elhivatottság Keresése

Elmékedés

Gyógyulás

2014 11 25 du. 17,03

 

Mindez a facebookon érkezett hozzám, tehát ott is kell, hogy válaszoljak.

 

Ha még személyesebb lenne, talán másokat megzavarhatna, vagy talán nem is lenne ilyen jó?

 

Sok szeretettel adom át, és benne rejlik sok gyógyítás, hogy ne csak kiessen a szemem, ha nézem, hanem beálljon és jobb is legyen, hidd el!

 

Elmélkedés a gyakorlatban, csak akkor van értelme, ha buddháról már olvastál, ha azt gondoltad, hogy valami isten amiről itt szó van. Ha hiszel a Jézus és Máriában, akkor legyen ez Gyógyító Szellem Ritmus, Julianna F.

 

Az ismeretlen véletlen magas és tökéletes rezgése lépésenként követve, egy érzelem létrejöttét, majd annak a szabadságot megadva, az isteni próba megtétele, megszerzése, hogy másokért is megfelelő életmódod alakíthassunk ki magunkkal együtt

 

Tudod a kérdés mindig az, vajon ez mindenkinek szól, vajon ez jó nekem, vajon én jó vagyok erre? Igen te jó vagy hiszen neked szól ez az írásos tanulás.

 

A tanítás szerint légy jó önmagadért és másokért, hogy kellően tisztelhessenek, és ábrándos perceket szerezhess általam.

 

Mesterlista sok mindenben előbbre jár ennél, nem árt róla beszélgetni. Tegyük is ezt, és így tanuljunk a szép dolgokról!
 

Dharma, Bodhiszattvák gyakorlatai:


1)


Ha csak egy gyakorló látszatát keltjük, és nem elemezzük saját hibáinkat, lehet, hogy a dharmával ellentétes módon cselekszünk. Ezért saját hibáink folyamatos figyelése és azok elengedése a bodhiszattvák gyakorlata.

2)

Amennyiben zavaró érzelmek hatása alatt más bodhiszattva hibáin lovagolunk, saját magunk alatt vágjuk a fát. Ezért ne beszéljünk azok hibáiról, akik a nagy jármű útját követik. Ez a bodhiszattvák gyakorlata

3)

Mivel a nyereség és az elismerés utáni vágy vitákba torkollik, és elnyomja a tanulást, elmélkedést és meditációt, a barátokhoz, társasághoz és jótevőkhöz való ragaszkodástól való elfordulás a bodhiszattvák gyakorlata.

4)

Mivel a durva szavak zavarják mások tudatát, és lerontják a bodhiszattvák magatartását is, ezért a mások számára kellemetlen, durva beszéd elutasítása a bodhiszattvák gyakorlata.

5)

Ha a zavaró érzelmek megszokottak, nehéz megtalálni az ellenszerüket. Felvértezve a figyelmesség fegyverének ellenszerével, a zavaró érzelmek keletkezésük pillanatában való megsemmisítése a bodhiszattvák gyakorlata.

6)

Röviden, bármilyen viselkedésmód esetén kérdezzük meg magunkat: Milyen tudatállapotban vagyok? A figyelmesség és jelenlét folyamatos fenntartása által beteljesíteni mások célját, ez a bodhiszattvák gyakorlata.

7)

A három világ tisztaságát megvalósított bölcsesség által oszlassuk el a végtelen számú érző lény szenvedését. A megvilágosodás elérését szolgáló törekvés érdemének felajánlása a bodhiszattvák gyakorlata.

 

 

Jézus Krisztus Gyógyító Ereje Hasson Általam és mindenkinek joga legyen a gyógyuláshoz, a valláshoz, a tanuláshoz, a fejlődéshez az isteni út olyan megismeréséhez, mely nem különíti el a butákat és az okosokat attól, hogy egymásért jók legyenek, és ezt a szellemet szolgálhassák minduntalan és túláradóan.

 

 

Ha szétszórtnak születtél, a tudatosságod feledékeny, ez egy fogalmazás révén előjön és az isteni tudás befogadóvá téve az életedet, lehetőséget ad, hogy ezt elengedd, akár egy szelíd módszer kommunikálásával, és például a buddhista én előmenetelének elemzésével.

 

Elvakultság nem egyszintű, ezért zavaró körülmény és a jóra törekszik, ezért egy energia, mely abban pillanatban már nem is észlelhető, ezért nincs az érzés hozzá téve sem. Ébredés a szamszarában, keringés és feledés és a kettős észlelés a tudomásul veszem eszméjével együtt működjön jól nekem és másnak is, ezt kívánom a többiekért is helytállva.

 

Mindez a sűrű homályból érkezett közénk, és emberként megtalálja a tökéletes szeretet felé vezető utat.

 

Kérek: egy helyet, ahol megszülethetek, ahol szép házam lehet vagy más épületforma, és ahol szép a nap és szép az ég, éjjel a hold és nappal a szeretet egysége uralkodik! A szeretet egysége előbb vagy utóbb és kívül meg beül, mert a szellem egyben van és ha te benned kettő van, mi lesz veled?

 

Nincs ilyen kérdés, csak is a tudás szét aprózásán múlik minden! Nem kell ezt csinálni. Szerintem Julianna F.

 

Elfelejtettem, hogy jó lenne, ha még vagy 1000000 emberi lény elférne rajta, és ők mind engem segítsenek, hogy bátor, őszinte, tiszta, és maradéktalanul a világosság legyen és nem a félhomályosság.